Foredrag med Chris MacDonald

Oprettet d. 03.10.2018

Sundhed handler – heldigvis - om meget mere end broccoli og løbeture. I et medrivende foredrag fortæller Chris MacDonald, præcist, hvad der skal til for, at vi har det allerbedst og oplever sund energi og mentalt overskud. Med afsæt i den nyeste forskning præsenterer Chris den liste, han arbejder ud fra i hele sit virke med mennesker: Det er Naturens ”ikke-til-forhandling liste: Søvn, Gode Sociale Relationer, Naturlig Mad og Bevægelse i Dagligdagen.

Med støtte fra hovedsponsoren Spar Nord Fonden og sponsorerne Skousen Hillerød, AMETEK og Pointer Search, er det Parkinsonforeningen Nordsjælland en glæde at kunne invitere alle interesserede til en spændende aften med Chris MacDonald på Kulsviergården i Alsønderup.

Overskriften for Chris MacDonalds aften på Kulsviergården er "Motivation og Energi". I sagens natur er foredraget drejet mod de specielle udfordringer som Parkinsonramte er udsat for hver eneste dag. Men de emner, som Chris tager op vil uden tvivl også være til glæde for alle andre. For hvem har ikke brug for en pep-talk om "Motivation og Energi", nu når dagene er blevet korte, og det kan være svært at komme op ad stolen.

Chris MacDonald er kendt for at tale åbent og med humor om de udfordringer, som både han selv, og alle vi andre, har med sundhed – så tilhørerne går hjem med et smil på læben og mod på et lidt sundere og mere energisk liv.

Denne oplevelse koster kun kr. 200,- per person

Billetter kan købes via www.billetto.dk eller tilmelding kan ske ved indbetaling af beløbet til foreningens konto 1329-6284 747 087 med angivelse af "Chris" og eget navn i tekstfeltet. Hvis du i sidste øjeblik beslutter dig for at deltage, kan billetter også købes ved indgangen.

KØB BILLET: Billetto

Vi ser frem til at byde alle velkommen torsdag den 29.11.2018 kl. 19:00. til en fornøjelig og lærerig aften på Kulsviergården som ligger på Pibe Møllevej 7, Alsønderup, 3400 Hillerød

Hvis der er behov for yderligere information så kontakt venligst formanden for Nordsjællandkredsen, Thomas Jensen. Tlf.30 22 87 58. Email: tjep11@hotmail.dk.

Tidspunkt: 
Thursday, 29. November 2018 - 19:00