Eksklusivt støttearrangement

Oprettet d. 30.08.2017

Til kamp mod Parkinson

Eksklusivt støttearrangement – oplev Thomas Mygind

Mange tror, at Parkinson ”bare” handler om at ryste, men sygdommen er et stort kompleks af symptomer, begrænsninger og bivirkninger, og det har stor betydning for de 7300 mennesker i Danmark, der har sygdommen i kroppen hver dag – og samt deres pårørende. Parkinsonforeningen mangler penge i kampen mod Parkinson og har derfor introduceret et projekt de kalder "Få penge til at yngle". Hør bl.a. initiativtageren Brian Guldbrandt fortælle om at gå fra et topjob til fleksjob og om at leve livet med Parkinson. 

Thomas Mygind

I en tid hvor gnist og glæde ofte overskygges af brok og bekymring tager Thomas Mygind kvalificeret livtag med vores tendens til periodisk trutmund, og leverer effektive genveje til bedre relationer, øget trivsel og større personligt overskud. Med enkle metoder, ukomplicerede strategier og masser af humor giver Thomas sit personlige bud på hvordan vi lettere tackler en konstant foranderlig verden, og de stadigt stigende krav om at alle skal yde mere med færre ressourcer og bedre resultater. Professionelt og privat. En forfriskende, seriøst tankevækkende og særdeles inspirerende oplevelse.

Annette Møller Therkelsen

NORD er økologisk fastfood i nye klæder. Vi gør topgastronomi folkelig og tilbyder nordiske tapasmåltider. En mundret bid af Danmark. Tradition, velsmag og fornyelse. Fra Kolding, på gadeplan fra vores foodtruck, ved Aarhus Street Food og med måltidskasser direkte til døren i hele landet. Vi gør det nemt at vælge ordentlig mad - enkel, velsmagende og ærlig mad lavet fra bunden af sæsonens økologiske råvarer med respekt for kokkehåndværket. Hele og gennemtænkte løsninger lige til at sætte på bordet. Vores mad er 80/20 fordelt på kulhydrat og protein, altid med masser af smag, saft og kraft. Gourmet i øjenhøjde. Hør Annette Møller Therkelsen fortælle om Nord Gourmet samt livet som iværksætter.

Tid: 26.september 2017 kl.18.00

Sted: Nord Gourmet, Kokbjerg 14, Kolding

Pris: 350 Kr pr. billet inkl. tapas, 1 øl/vand/vin (150 kr pr. billet går ubeskåret til Parkinsonforeningen)

Tilmelding: Nord Gourmet støttemiddag

LÆS MERE: Støttearrangement

 

 

Tidspunkt: 
Tuesday, 26. September 2017 - 18:00
Sted: