Warning message

Submissions for this form are closed.

DBS-Netværksmøde 2018

Oprettet d. 30.05.2018

Den 12. september 2018 inviterer Parkinsonforeningen til netværksmøde i Høje Taastrup for DBS-opererede, deres pårørende og andre interesserede

Når man overvejer at tage imod et tilbud om avanceret behandling, kan der være mange spørgsmål, som melder sig. Mange skal og kan besvares af fagpersonale, mens andre spørgsmål med fordel kan drøftes med en eller flere, som selv har stået i samme situation og på egen krop har oplevet tiden før, under og efter operationen. Tilsvarende skal netværket give mulighed for, at de, der allerede lever med operationen, kan drøfte hverdagen med ligesindede.

Onsdag den 12. september 2018 samles vi derfor i Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup kl. 12.00-16.00, hvor der vil være rig lejlighed til at udveksle erfaringer. DBS-netværket at i år valgt der skal være seperate oplæg for de opererede og de ikke-opererede. Merete Karlsborg, overlæge vil holde oplæg om selve operationen og tiden før/efter med mulighed for spørgsmål for de ikke-opererede. Marielle Zoetmulder, neuropsykolog og en Parkinson-sygeplejerske vil sammen med de opererede skabe dialog om de personlige erfaringer suppleret med erfaringer fra praksis.

Programmet lyder:

  • Kl. 12.00        Ankomst og sandwich

  • Kl. 12.30        Fælles velkomst og personlige fortællinger fra opererede

  • Kl. 13.30        Oplæg om operationen for de ikke-opererede og deres pårørende  

  • Kl. 13.30        Oplæg og fælles drøftelse for de opererede og deres pårørende

  • Kl. 15.15        Kaffe og fælles afslutning
     

Vi slutter kl. 16.00 og der indlægges naturligvis en eftermiddagspause.
 

Arrangementet er gratis og planlægges i samarbejde med Medtronic.


Vi har været nødt til at lukke for tilmelding pga. den store interesse.

 

Tidspunkt: 
Wednesday, 12. September 2018 - 12:00