Danseworkshop i Odense (kun for instruktører)

Oprettet d. 13.03.2018

Er du danseinstruktør og savner ny inspiration til dit lokale dansehold?

Parkinsonforeningen tilbyder i 2018 gratis danseworkshops rundt i Danmark, hvor du som uddannet danseinstruktør i Parkinson Ballroom Fitness™ kan få ny inspiration til dit lokale dansehold. Det er vigtigt, at du som danseinstruktør deltager på disse workshops. Hvis datoen ikke passer i den by, som er tættest på dig, så har vi andre workshops i nærliggende byer. Vi ser meget gerne, at du deltager en gang i forårssæsonen (februar-april), i sommersæsonen (maj-august) og efterårssæsonen (september-december).

Workshoppen er gratis og er finansieres af TrygFonden, som støtter projekt 'Dans med Parkinson' med 3,75 mio. kroner i perioden 2017-2019. Det overordnede mål er at samle Danmarks parkinsonfamilier i et fælles projekt centreret om dansetræning, musik og livsglæde. 

Den 25. august kommer vi til Odense med en gratis workshop kl. 13.30-15.30 i Korup Kultur & Idrætscenter, Præstevej 12, 5210 Odense NV.     

Her kan du gennem to timer få inspiration og sparring af Elisabeth Dalsgaard til din lokale danseundervisning i Parkinson Ballroom Fitness™.

OBS! Hvis du både deltager i workshoppn før og efter frokost, skal du selv sørge for frokost.

Tilmelding er nødvendig efter først-til-mølle-princippet via nedenstående formular.

Tidspunkt: 
Saturday, 25. August 2018 - 13:30