Danseworkshop i Odense

Oprettet d. 01.03.2018

Lever du med Parkinson og har du lyst til at opleve dansens smittende livsglæde? 

Parkinsonforeningen tilbyder i 2018 gratis danseworkshops rundt i Danmark, hvor parkinsonramte og pårørende kan stifte bekendtskab med dansens smittende livsglæde. Projektet finansieres via TrygFonden, som støtter projekt 'Dans med Parkinson' med 3,75 mio. kroner i perioden 2017-2019. Det overordnede mål er at samle Danmarks parkinsonfamilier i et fælles projekt centreret om dansetræning, musik og livsglæde. 

Den 25. august kommer vi til Odense med en gratis workshop kl. 11-13 i Korup Kultur- & Idrætscenter, Præstevej 12, 5210 Odense NV. 

Her kan du gennem to timer få en gratis smagsprøve på Parkinson Ballroom Fitness™ målrettet parkinsonramte og deres pårørende. Ballroom Fitness tager udgangspunkt i de klassiske pardanse, som f.eks. vals, cha cha cha, slow fox mm., men dansen er bygget op på en sådan måde, at man som deltager danser både alene og med en partner. I Ballroom Fitness er fokus på brugen af musikken, herunder gang til musik.

Undervisningen varetages af Elisabeth Dalsgaard, idrætsuddannet fra Københavns Universitet. Elisabeth har udviklet konceptet Ballroom Fitness™ og har mange års erfaring med at undervise i dans. Siden 2014 har Elisabeth arrangeret kurser på Club La Santa for parkinsonpatienter og deres pårørende.

Hvis du er uddannet instruktør i Parkinson Ballroom Fitness, vil vi også gerne have du deltager i denne workshop - primært for at observere, hvordan Elisabeth Dalsgaard underviser. Når denne workshop er færdig, vil der ydermere være en separat workshop for uddannede instruktører, hvor du vil blive undervist og få ny inspiration til dit lokale dansehold. Du skal selv sørge for frokost, hvis du deltager i begge workshops. 

Du kan også deltage i workshoppen, hvis du planlægger at søge Parkinson Ballroom Fitness uddannelsen i august.

Tilmelding er nødvendig efter først-til-mølle-princippet via nedenstående formular.

Tidspunkt: 
Saturday, 25. August 2018 - 11:00