Danseworkshop i Nykøbing Mors (kun for instruktører)

Oprettet d. 13.02.2018

Er du danseinstruktør og savner ny inspiration til dit lokale dansehold?

Parkinsonforeningen tilbyder i 2018 gratis danseworkshops rundt i Danmark, hvor du som uddannet danseinstruktør kan få ny inspiration til dit lokale dansehold. Det er vigtigt, at du som danseinstruktør deltager på disse workshops. Hvis datoen ikke passer i den by, som er tættest på dig, så har vi andre workshops i nærliggende byer. Vi ser meget gerne, at du deltager en gang i forårssæsonen (februar-april), i sommersæsonen (maj-august) og efterårssæsonen (september-december).

Workshoppen er gratis og er finansieres af TrygFonden, som støtter projekt 'Dans med Parkinson' med 3,75 mio. kroner i perioden 2017-2019. Det overordnede mål er at samle Danmarks parkinsonfamilier i et fælles projekt centreret om dansetræning, musik og livsglæde.

Den 3. april kommer vi til Nykøbing Mors med en gratis workshop kl. 14.30-16.30 på Mors Arena, H.C. Ørsteds Vej 15, 7900 Nykøbing Mors. 

OBS! Tidspunkt er ændret!

Her kan du gennem to timer få inspiration og sparring af Elisabeth Dalsgaard til din lokale danseundervisning i Parkinson Ballroom Fitness™.

OBS! Du skal selv sørge for frokost, og al mad og drikke skal købes på stedet. Sandwich skal bestiles inden den 26. marts (pga. påsken) hos Henrik Bjerring (tlf. 20903094).

Tilmelding er nødvendig efter først-til-mølle-princippet via nedenstående formular.

Tidspunkt: 
Tuesday, 3. April 2018 - 14:30