Danseworkshop i Herlev

Oprettet d. 25.04.2018

Lever du med Parkinson og har du lyst til at opleve dansens smittende livsglæde? 

Parkinsonforeningen tilbyder i 2018 gratis danseworkshops rundt i Danmark, hvor parkinsonramte og pårørende kan stifte bekendtskab med dansens smittende livsglæde. Projektet finansieres via TrygFonden, som støtter projekt 'Dans med Parkinson' med 3,75 mio. kroner i perioden 2017-2019. Det overordnede mål er at samle Danmarks parkinsonfamilier i et fælles projekt centreret om dansetræning, musik og livsglæde. 

Den 27. august kommer vi til Herlev med en gratis workshop kl. 9-11 på Herlev skole, Herlev Bygade 92, 2730 Herlev

Her kan du gennem to timer få en gratis smagsprøve på Parkinson Ballroom Fitness™ målrettet parkinsonramte og deres pårørende. Ballroom Fitness tager udgangspunkt i de klassiske pardanse, som f.eks. vals, cha cha cha, slow fox mm., men dansen er bygget op på en sådan måde, at man som deltager danser både alene og med en partner. I Ballroom Fitness er fokus på brugen af musikken, herunder gang til musik.

Undervisningen varetages af Elisabeth Dalsgaard, idrætsuddannet fra Københavns Universitet. Elisabeth har udviklet konceptet Ballroom Fitness™ og har mange års erfaring med at undervise i dans. Siden 2014 har Elisabeth arrangeret kurser på Club La Santa for parkinsonpatienter og deres pårørende.

Hvis du er uddannet instruktør i Parkinson Ballroom Fitness, vil vi også gerne have du deltager i denne workshop - primært for at observere, hvordan Elisabeth Dalsgaard underviser. Når denne workshop er færdig, vil der ydermere være en separat workshop for uddannede instruktører, hvor du vil blive undervist og få ny inspiration til dit lokale dansehold. Du skal selv sørge for frokost, hvis du deltager i begge workshops. 

Du kan også deltage i workshoppen, hvis du planlægger at søge Parkinson Ballroom Fitness uddannelsen i august.

Det er desværre ikke længere muligt at melde sig til. 

Tidspunkt: 
Monday, 27. August 2018 - 9:00