Danseworkshop 5

Oprettet d. 28.06.2017

Lever du med Parkinson og har du lyst til at opleve dansens smittende livsglæde? 

Til august går Parkinsonforeningens store danseprojekt i luften med en række lokale danseworkshops, hvor parkinsonramte og pårørende kan stifte bekendtskab med dansens smittende livsglæde. Derefter følger et uddannelsesseminar for kommende danseinstruktører inden danseundervisningen starter lokalt i oktober.

Projektet finansieres via TrygFonden, som i december kom med den glædelige nyhed, at de har valgt at støtte projekt ”Dans for parkinsonfamilier” med 3,75 mio. kroner i perioden 2017-2019. Det overordnede mål er at samle Danmarks parkinsonfamilier i et fælles projekt centreret om dansetræning, musik og livsglæde.

Den 13. august kommer vi derfor forbi Sønderborg med en gratis workshop kl. 10.00-12.00 hos Sønderborghus, Løngang 1, 6400 Sønderborg.

Her kan du gennem to timer få en gratis smagsprøve på dansetræning inspireret af PD-metoden målrettet parkinsonramte. Workshoppen er lavet for dig, der lever med Parkinson. Du er dog velkommen til at tage en pårørende med, så I sammen kan nyde dansen.

Undervisningen varetages af Susanne Frederiksen, professionel danser og koreograf med mere end 20 års erfaring med undervisning og instruktion i dans og koreografi. Susanne har instrueret dans for Parkinson siden 2015.

Tilmelding er nødvendig efter først-til-mølle-princippet via nedenstående formular.

Tidspunkt: 
Sunday, 13. August 2017 - 10:00