Danseworkshop 3

Oprettet d. 20.10.2017

Lever du med Parkinson og har du lyst til at opleve dansens smittende livsglæde? 

Parkinsonforeningen tilbyder i december 2017/januar 2018 gratis danseworkshops rundt i Danmark, hvor parkinsonramte og pårørende kan stifte bekendtskab med dansens smittende livsglæde. Derudover håber vi, at de nyuddannede danseinstruktører deltager for at få ideer til deres egne dansehold, og endelig skal nye interesserede instruktører være meget velkommen.    

Projektet finansieres via TrygFonden, som støtter projekt 'Dans med Parkinson' med 3,75 mio. kroner i perioden 2017-2019. Det overordnede mål er at samle Danmarks parkinsonfamilier i et fælles projekt centreret om dansetræning, musik og livsglæde.

Den 13. december kommer vi derfor til Fredericia med en gratis workshop kl. 10.00-12.00 i Fredericia Idrætscenter, Vestre Ringvej 100, 7000 Fredericia.

Her kan du gennem to timer få en gratis smagsprøve på Ballroom Fitness™ målrettet parkinsonramte. Ballroom Fitness tager udgangspunkt i de klassiske pardanse, som f.eks. vals, cha cha cha, slow fox mm., men dansen er bygget op på en sådan måde, at man som deltager danser både alene og med en partner. I Ballroom Fitness er fokus på brugen af musikken, herunder gang til musik.

Undervisningen varetages af Elisabeth Dalsgaard, idrætsuddannet fra Københavns Universitet. Elisabeth har udviklet konceptet Ballroom Fitness™ og har mange års erfaring med at undervise i dans. Siden 2014 har Elisabeth arrangeret kurser på Club La Santa for parkinsonpatienter og deres pårørende.

Tilmelding er nødvendig efter først-til-mølle-princippet via nedenstående formular.

Tidspunkt: 
Wednesday, 13. December 2017 - 10:00