Dans på Club La Santa uge 3

Oprettet d. 07.06.2016

Swingtime har i samarbejde med Parkinsonforeningen arrangeret fem danserejser til Club La Santa på Lanzarote for parkinsonramte og deres pårørende. Ugerne er blevet en stor succes og gentages uge 45, 2016 og uge 3, 2017.

Arrangøren er danseinstruktør Elisabeth Dalsgaard og ambassadør for Parkinsonforeningen Anne-Mette Rasmussen. De underviser i dans, og har via dansen fokus på træning af balance, gang, motorik og koordination.

”Det er helt fantastisk at stå bag danseugerne. Folk kommer med en livsglæde og energi, der er helt sublim”, fortæller Elisabeth Dalsgaard:

”Vi hygger os til dejlig musik, griner, sveder og får smil på læben - alt imens vi danser vals, cha cha cha, samba, slowfox mm. Det skønne er, at det foregår udendørs under sydens sol og i et skønt selskab. Alle deltagere, parkinsonramte samt pårørende, hygger sig med dansen, varmtvandstræning, gåture, sociale arrangementer, udflugter med videre. Vi oplever mange gengangere på vores uger, og det er skønt at se folk vi kender og genopleve deres energi og glæde. Men vi glæder os også altid til at tage imod nye deltagere. Det er en fin blanding af "nye og gamle" vi har haft med på ugerne. Det er fantastisk med den store opbakning, så den skal vi imødekomme”, slutter Elisabeth Dalsgaard, der er i den grad har fundet sin rette hylde med parkinsondansen:

”Jeg har undervist i mere end 25 år, men aldrig har jeg følt min undervisning så givende og rigtig,  som når jeg underviser parkinsonpatienter. Så giver det hele mening og det er skønt. Alle deltagere - parkinsonpatienter samt pårørende - er så seje, og de har al min respekt! Jeg er stolt over Anne-Mette og jeg kan være med og gøre en forskel via dansen!”.

Der er fortsat pladser på de to uger (dog begrænset) - så interesserede skal skynde sig at kontakte Swingtime på info@swingtime.dk eller på telefom 4822 4324.

LÆS MERE: Swingtimes hjemmeside 
 

Tidspunkt: 
Friday, 13. January 2017 - 8:00 to Friday, 20. January 2017 - 18:00