Warning message

Submissions for this form are closed.

Dans med parkinson - afslutningsfest i Sevel

Oprettet d. 18.09.2019

Dans logo.jpg

Lørdag den 2. november markerer vi, at projekt 'Dans med parkinson' når sin afslutning med udgangen af 2019. Derfor inviterer vi til en række lokale dansefester. 

Alle er inviteret til at være med, når vi på samme dag mødes centrale steder i landet og fejrer de mange dedikerede parkinsoninstruktører, ildsjæle og ikke mindst danselystne mænd og kvinder, som enten selv lever med parkinson eller danser med som ægtefæller, veninder eller voksne børn. Arrangementet er for alle, også jer som ikke er tilknyttet et dansehold og bare vil snuse til dansen.    

I de midtjyske kredse danser vi kl. 11.00 til 14.00 på adressen: 

Sevel Hallen
Halalle 8, Sevel
7830 Vinderup

PROGRAM

  • Velkomst.
  • Dans.
  • Frokost.
  • Fællessang.
  • SMART-træning (sjov træning for hjernen).
  • Dans.
  • Afslutning.

Vi glæder os til at se dig til en festlig blanding af velkendte såvel som nykoreograferede danse, god musik, netværk og ikke mindst smagsprøver på andre lokale aktiviteter under kategorien musik, dans og bevægelse. 

Husk at have tøj på, som du kan danse i og medbring gerne indendørs skiftesko af hensyn til gulvet hvor vi danser. 

Spørgsmål kan rettes til Pia Lausen på pialausen@hotmail.com.

GRATIS T-SHIRT MED DANSELOGO
Som deltager har du mulighed for at få en lækker, gratis t-shirt på dagen med det flotte danselogo på sort baggrund. Derfor er det nødvendigt at oplyse størrelse ved tilmelding, hvorefter vi bestræber os på at sikre, at alle får de rigtige størrelser. Det kan dog ske, at vi løber tør for enkelte størrelser, i så fald vil I få en t-shirt i nummeret større. T-shirts udleveres på selve dagen.

FOTO OG VIDEO
Vær opmærksom på, at vi på dagen tager fotos og evt. også optager videofilm. Billedmaterialet bruges både i omtalen på dagen og efterfølgende.  

LÆS MERE: Fotopolitik

OM DANS MED PARKINSON
Dans med Parkinson er et treårigt projekt under Parkinsonforeningen støttet af TrygFonden. Målet med projektet er at samle landets parkinsonfamilier i et fælles projekt centreret omkring dansetræning, musik og livsglæde. Projektet er således både målrettet parkinsonramte og deres pårørende. For at nå dette mål har Parkinsonforeningen uddannet danseinstruktører i store dele af landet i Ballroom Fitness™ og dansetræning inspireret af PD-metoden.

3 DANSEFILM PÅ YOUTUBE
Vil du have en smagsprøve på de nykoreograferede danse? Find dem allerede nu på foreningens kanal på YouTube, hvor du også kan blive meget klogere på teorien bag dansens effekt på parkinson. Filmene er udviklet til instruktører, men du kan sagtens se med hjemmefra, hvis du også vil vide mere om dans, musik og bevægelse.

SE FILM: YouTube

TILMELDING EFTER FØRST-TIL-MØLLE
Det er desværre ikke længere muligt at melde sig til dette arrangement, da pladserne er fulgt bookede. 

Tidspunkt: 
Saturday, 2. November 2019 - 11:00