Brush-up kursus for danseinstruktører i Ordrup

Oprettet d. 05.07.2019

Brush-up kurset er målrettet dig, der underviser i parkinsondans og har deltaget på en af Parkinsonforeningens instruktøruddannelser i PD-dans. 

Kurset er med vilje lagt, så det er muligt at deltage efter almindelig arbejdstid og giver en hel unik mulighed for at få genopfrisket og udviklet dit undervisningspotentiale. Indholdet er sammensat i tæt dialog med Susanne Frederiksen. 

Program:

  • Kl. 16.00-17.15: Danseklasse med parkinsonramte samt pårørende. Instruktørerne assisterer hos de af deltagerne hvor undervisningen kan tilpasses den enkelte, så alle er med.
  • Kl. 17.30-18.00: Opsamling og feedback på undervisningen med inddragelse af praksiserfaringer fra egen undervisning.
  • Kl. 18.00-19.00: Inspiration og egen udfoldelse med koreografien ”Tango med dig” . Denne koreografi  er skabt specielt til Parkinsonforeningen af Susanne Frederiksen. Dansen indgår i danseprojektet afslutning d. 2. november, og her får du en helt unik mulig for at afprøve dansen. Efterfølgende får du adgang til en instruktionsvideo, som du kan arbejde videre med. 

OBS: Kursusdeltagere modtager efterfølgende et diplom og fremhæves på foreningens hjemmeside. 

Som en del af pensum forventer vi, at du har set en nyproduceret film med neurolog Anne Korsgaard, som fortæller om effekten af dans og musik i relation til parkinson. Filmen vil hjælpe dig til at genopfriske alle de vigtige pointer fra Anne Korsgaards oplæg. Du får tilsendt link til filmen en uge før kursusstart. 

Tid og sted: 

Kurset i Ordrup foregår den 10. september kl. 16.00-19.00 i Ordrup FOF Huset, Ordrupvej 60 2920 Charlottenlund. Vi sørger for lidt let at spise. 

Det er gratis at deltage, men der vil blive opkrævet et no-show gebyr på 250,- hvis du er tilmeldt og ikke møder op. Tilmeldingen er bindende. 

Tidspunkt: 
Tuesday, 10. September 2019 - 16:00