Warning message

Submissions for this form are closed.

Brush-up kursus for danseinstruktører i Nordjylland

Oprettet d. 06.08.2019

Brush-up kurserne er målrettet dig, der underviser i parkinsondans og har deltaget på en af Parkinsonforeningens instruktøruddannelser i Ballroom Fitness. 

Kurset er med vilje lagt, så det er muligt at deltage efter almindelig arbejdstid og giver en hel unik mulighed for at få genopfrisket og udviklet dit undervisningspotentiale. Indholdet er sammensat i tæt dialog med Elisabeth Dalsgaard. 

Program:

  • Kl. 16.00-17.00: Undervisning med fokus på differentiering i undervisningen, at sikre at alle er med, motivation og inspiration.
  • Kl. 17.00-18.30: Parkinsonramte og pårørende deltager som i denne del af kurset, hvor Elisabeth Dalsgaard vil give en smagsprøve på sin energifyldte undervisning. Samtidig er der plads til, at du som instruktører selv kan udvikle din instruktion.
  • Kl. 18.30-19.00: Elisabeth Dalsgaard runder af og samler op.

På brush-up kurset får du også en helt særlig introduktion til en helt ny dansekoreografi lavet specielt til Parkinsonforeningen af Elisabeth Dalsgaard. Dansen indgår i danseprojektets afslutning den 2. november, men her får du en helt unik mulighed for at afprøve dansen. Efterfølgende får du adgang til en instruktionsvideo, som du kan bruge selv. 

Kursusdeltagere modtager efterfølgende et diplom og fremhæves på foreningens hjemmeside. 

Som en del af pensum forventer vi, at du har set en nyproduceret film med neurolog Anne Korsgaard, som fortæller om effekten af dans og musik i relation til parkinson. Filmen vil hjælpe dig til at genopfriske alle de vigtige pointer fra Anne Korsgaards oplæg. Du får tilsendt link til filmen en uge før kursusstart. 

Tid og sted: 

Kurset i Nordjylland foregår den 21. august kl. 16.00-19.00 i Vendelbohus i Hjørring.  Vi sørger for lidt let at spise. 

Det er gratis at deltage, men der vil blive opkrævet et no-show gebyr på 250,- hvis du er tilmeldt og ikke møder op. Tilmeldingen er bindende. 

OBS: Det er desværre ikke længere muligt at tilmelde sig dette arrangement.  

Tidspunkt: 
Wednesday, 21. August 2019 - 16:00