AFLYST/UDSKUDT: Parkinson Unity Walk i København 2020

Oprettet d. 04.11.2019

Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 16. maj 2020, hvor Parkinsonforeningen afholder endnu en Parkinson Unity Walk i København. 

Med walken ønsker Parkinsonforeningen at fortsætte og udbygge succesen fra de sidste 7 år, hvor 500 parkinsonramte, pårørende og venner hvert år har gået med. Igen er formålet at øge bevidstheden i offentligheden om Parkinsons sygdom og styrke sammenhold, fællesskab og netværk for mennesker med parkinson og deres pårørende.

Da Parkinsonforeningen fylder 40 i 2020, er det i år GRATIS at deltage

Vi håber derfor, at så mange som muligt vil komme og være med til at gøre en forskel. Pårørende, venner, familie og bekendte er alle velkommen, når vi sammen går igennem Indre by i København.

Tilmelding kan foretages her: https://unitywalk.nemtilmeld.dk/12/  - bemærk at det er muligt at tilkøbe sandwiches.

Foreløbigt program
Kl. 12.00 Danmark Parkinson Unity Walk 2020 åbnes ved protektor Grevinde Alexandra og parkinsonambassadør Camilla Nørgaard.
Kl. 12.15 Deltagerne går, anført af protektor Grevinde Alexandra og foreningens ambassadører en rundtur i Indre by fra Frue Plads og tilbage til Frue Plads, hvor man går i mål.
Kl. 13.15 Velkomst tilbage ved målpladsen.
Kl. 14.00 Forskellige former for underholdning, musik og dans med bandet Rock Museum og Sophie Rønnow – Ballonklovn til børnene, lotteri med fine præmier. Herudover vil der være mulighed for socialt samvær, netværk mv.
Kl. 16.00 Tak for i år.

Har du spørgsmål? Kontakt Jan Petersen på e-mail info@unitywalk.dk

Tidspunkt: 
Saturday, 16. May 2020 - 12:00