Vederlagsfri fysioterapi

Oprettet d. 19.02.2013

DH EFTERSØGER CASES
Ordningen om vederlagsfri fysioterapi er kommet under pres. Danske Handicaporganisationer (DH) eftersøger derfor erfaringer, der skal bruges til at oplyse politikere og beslutningstagere om borgernes oplevelser af fysioterapien.

Parkinsonforeningen har modtaget følgende henvendelse fra DH:

---

"Kære bruger af den vederlagsfri fysioterapi

Først et stort tak fordi du vil bidrage med dine erfaringer om den vederlagsfri fysioterapi, som desværre er under politisk pres i denne tid! Det er derfor meget vigtigt, at vi i handicaporganisationerne kan oplyse politikere og beslutningstagere om borgernes oplevelser af fysioterapien – og med særligt fokus på, hvorfor det er vigtigt at udvikle i stedet for at afvikle ordningen. Vi håber på den baggrund, at du har mulighed for at beskrive dine erfaringer i en mail til vn@handicap.dk. Længden eller formen er ikke afgørende, men du må gerne komme omkring følgende emner i din mail:

  1. Baggrundsinformationer: Alder, køn, kommune, evt. uddannelse/erhverv, handicap og støttebehov ift. daglig livsførelse.
  2. Hvad er dine erfaringer med den vederlagsfri fysioterapi? Det kan fx være hvordan fysioterapien gavner dig og hvilken kvalitet du oplever i træningen.
  3. Hvad ville konsekvenserne være for dig, hvis du ikke havde adgang til vederlagsfri fysioterapi – eller hvis omfanget af træningen skulle afhænge af kommunens serviceniveau?  

Hvis du ikke selv har mulighed for at beskrive dine erfaringer er du velkommen til at ringe og fortælle din historie til Vita Nielsen fra DH på 3638 8519.  

Vi videregiver naturligvis ikke dine kontaktoplysninger o.l. i den endelige ”eksempelsamling”. Såfremt du er indstillet på at vi efterfølgende må kontakte dig vedr. et interview i et lokalt eller nationalt medie må du meget gerne angive det i mailen.

Hvis du har spørgsmål til eksempelsamlingen eller den vederlagsfri fysioterapi er du altid velkommen til at kontakte Jeppe Sørensen på 3638 8505 eller 6171 5340 udenfor normal arbejdstid.

Mvh. Jeppe".