Indbydelse til dans og musik

Oprettet d. 02.10.2015

Fire formiddage i oktober inviterer og introducerer vi medlemmer af Parkinsonforeningen til gratis danseglæde, fællesskab og samvær. Vi bruger dansen som redskab til at skabe fysisk træning og mentalt trivsel i et afslappet samvær med hinanden.

Vi danser den 9., 14., 21. og 28. oktober kl. 10-12 og pårørende er meget velkomne til at danse med. Målet er at give gratis dansesessioner til foreningens medlemmer og deres pårørende som har lyst, er nysgerrige og har brug for gode fælles oplevelser med kroppen og velværet i fokus.

Med dans og musik vil vi bygge dansesessions op, hvor vi bruger og låner fra mange forskellige stilarter indenfor dans for eksempel ballet, moderne dans,  jazzdans,  folkedans og kreativ dans, samt fra yoga og pilates. Alle aspekter vil være tilpasset gruppen af deltagere samtidig med at pårørende også får mulighed for at danse med for at blive medvirkende for gode fælles oplevelser mellem dem.

Hvor:
Dansehallerne, Pasteursvej 14, 2. Sal, 1799 København V

Hvem danser I med:
Anu Rajala Erkut, Ellen Kilsgaard og Susanne Frederiksen, alle professionelle dansere og undervisere.

  • Anu Rajala Erkut, 1972: koreograf, danseunderviser og danser. Uddannet på Theater Academy, Helsinki, Finland. Har undervist og skabt koreografier til alders- og erfaringsmæssigt forskellige grupper, lige fra børn og unge til seniorer, professionelle og ikke- professionelle, på teatre, dansekompagnier, og uddannelses institutioner.
  • Ellen Kilsgaard, 1975, arbejder både som danser, koreograf og underviser med et bredt spektrum af aldersgrupper helt fra børnehavebørn til seniorer. Hun har bred international undervisningserfaring og er bl.a. p.t. fast underviser i improvisation på Copenhagen Contemporary Dance School. Hun er pt.i gang med en interaktiv koreografi for børn og en koreografi hvor lyskilder er intimt forbundet med dansen. Ellen Kilsgaard er uddannet danser og koreograf i Holland (1995 -1999) og er MA i koreografi med udmærkelse fra Dartington College of Arts, (nu Falmouth University College).
  • Susanne Frederiksen, 1958: danser og koreograf, uddannet i London. Har undervist bl.a.  professionelle studerende , ( opera, dans, skuespil), udviklet undervisnings strategier for folkeskolen, har senest i Dansehallerne ( 2014-2015) været medudvikler på et landsdækkende program med dans for alle. Pt under uddannelse som yoga instruktør.

Spørgsmål og yderligere oplysninger:
Susanne Frederiksen, 23 20 92 83/ susannef@kabelmail.dk

Tilmelding:
Send en mail til Mette Holst på mh@parkinson.dk med navn og antal deltagere - og mød op på dagen! 

(Foto: iStockphoto.com)