Parkinsonforeningens sekretariat holder sommerferielukket fra fredag den 6. juli og frem til mandag den 30. juli. I denne periode vil der ikke blive afsendt bestillinger og post - du kan dog stadig bestille.

Nu opslås Parkinsonforeningens forskningslegater 2018. For første gang foregår ansøgningsprocessen online i systemet efond. Systemet er kendt fra en række andre fonde og foreninger.

Sommeren er den perfekte tid til at arbejde med de gode og sunde motionsvaner. Det vigtigste og sværeste er dog at komme i gang. Klik her og få fysioterapeut Finn Egeberg Nielsens råd til en aktiv sommer.

Savner du at komme i kontakt med andre? Parkinsonforeningen afholder lørdag den 6. oktober 2018 et kursus i Høje Taastrup for voksne børn af en parkinsonramt (også kaldet Parklife-netværk).

Parkinsonforeningen stiller i år op til DHL i Odense og København. Igen i år har vi samlet et Dream Team som løber i Fælledparken den 29. august 2018 - og vi håber, at du vil gøre dem selskab!

Hvad sker der i hjernen, når vi lytter til og spiller musik? Hvordan påvirkes vi af musik – fysisk, følelsesmæssigt og sprogligt? "Lundbeck-eftermiddagen" får i år besøg af hjerneforsker og musiker Peter Vuust.

Husk at Parkinsonforeningen som en del af Projekt "Få penge til at yngre" arrangerer en lang række foredrag og events ude i landet. Mød blandt andet Eskild Ebbesen, Thomas Blachman og Steffen Jensen.

Klar til sommerferie? Vi har samlet en række gode råd til familier, der rejser med Parkinson. Har du selv gode råd, som du gerne vil dele, samler vi op på Facebook. Måske kan andre få gavn af dine gode erfaringer?

Parkinsonforeningen opslår i 2018 et nyt, nationalt forskningsprojekt på rehabiliteringsfeltet. Til projektet er øremærket 300.000 kr. af foreningens forskningsmidler. Ansøgningsprocessen foregår online.

Lørdag d. 24. november afholder Parkinsonforeningen sit årlige kursus for mennesker med Parkinson, der er erhvervsaktive. Få inspiration fra blandt andet socialrådgiver og neuropsykolog.